Nieuw in het assortiment zijn dagritme kaarten.

Vanaf het begin van de intelligente Corona lockdown in maart zijn wij zelf in ons gezin dagritme kaarten gaan gebruiken.
In de begin dagen van de lockdown constateerden wij dat de kids totaal hun ritme kwijt waren. Niet gek eigenlijk! Op vrijdag moesten ze nog normaal naar school, een week later zat ineens iedereen thuis. Mijn man werkte al thuis, maar dat ikzelf nog thuis ging werken was heel vreemd. En de kinderen zelf hadden geen school, maar wel huiswerk.
Het was geen vakantie maar het was totaal anders, en er was geen ritme en stabiliteit.

Via Instagram leerde ik Sanne Dekker (sannedekker.com) kennen. Sanne is grafisch vormgever en moeder. Zij heeft 27 leuke en kleurrijke dagritme kaarten ontworpen. Ik heb meteen een setje besteld.

Iedere morgen bij het ontbijt zijn we met ons vieren de dag aan het doornemen en hangen wij de kaartjes op. De kinderen vinden het leuk, ze kennen het van school en zij weten precies waar ze aan toe zijn.
En een ander bijkomend voordeel: ze geven nog een beetje variërende kleur in je woning of die ene kale deur.

Nu in de webshop

Het contact met Sanne is gebleven en zijn we blij dat we vanuit dehuiswinkel.nl nu ook jouw dagritme en die van de kinderen kunnen veranderen. De dagritme kaarten (die wij zelf nog dagelijks gebruiken) zijn uit voorraad leverbaar.

Wat krijg je

In een mooie luxe en handige verpakking krijg je 27 dagritmekaarten om te gebruiken als visueel hulpmiddel voor rust en regelmaart. De kaarten hebben allemaal verschillende afbeeldingen, kleuren en namen. De kaarten zijn al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
De dagritme kaarten geven betrokkenheid, rust en houvast voor het gehele gezin.

Bestel de kaarten >HIER<