Vanuit mijn liefde voor interieur styling, woninginrichting kon ik vaak in de woon- en accessoires winkels net niet de juiste spulletjes terugvinden. Ik bezocht met grote regelmaat een woonwinkel in Putten met leuke meubel- en woonaccessoires waar ik wel kon slagen.

Met mijn gezin waren wij in de zomer van 2019 afgereisd naar Frankrijk. In de vakantie lees ik met veel plezier in de leukste woonmagazines. Hieruit komen ideeën en aankopen voor in en om het huis. Uiteindelijk ben ik van start gegaan met mijn eigen meubel- en woonaccessoires winkel als webshop.

Met veel trots presenteer ik jullie ons huis als etalage! Door niet standaard plaatjes te gebruiken vanuit de leveranciers presenteer ik de producten vanuit onze eigen woning. Er is geen uitgebreide voorraad maar een stukje exclusiviteit. Is het plaatje dan toch net nog niet genoeg? Kom dan gewoon langs om het product met eigen ogen te bewonderen en direct te kopen. En mocht je echt naar iets opzoek zijn wat bij jou past, laat het mij weten.

Kijk rond op www.dehuiswinkel.nl