Wie jarig is trakteert!

Wie jarig is trakteert!
29/06/2020 Suzanne Reeuwijk

30 juni ben ik (Suzanne) jarig. Van familie, vrienden en collega’s ontvang ik felicitaties. Het vieren doe ik op een later moment, samen met mijn man en dochter omdat wij kort achter elkaar jarig zijn. Nu leek het mij leuk om met jou te delen dat ik weer een jaartje erbij heb gekregen. Twee weken lang ontvang je 15% korting op alle artikelen die in de webshop staan. Leuk toch!!

Hoe werkt het

Vul je boodschappenmandje met 1 van de producten uit de webshop.

Zodra jij je bestelling wilt afrekenen geeft jij de kortingscode “jarig” op voordat je gaat afrekenen. De korting wordt automatisch van je eindbedrag afgehaald.

Hierna kun jij je bestelling afrekenen. Afhankelijk van je verzendmethode heb je de producten snel in huis.

Wat moet je nu nog doen

Gewoon heel simpel. Ga naar onze webshop en bestel.

Succes!

 

 

 

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Analytics by Conversios